Over Mollen vangen

We krijgen regelmatig vragen van mensen die problemen hebben met mollen in de tuin. De molshopen en gangen die deze dieren veroorzaken kunnen uw tuin werkelijk verwoesten en daarom is het handig om hier eens dieper in te duiken. Hoe van je een mol? En hoe kan je er permanent van af komen? Op deze vragen geven we u graag antwoord in dit artikel.

Hoe vang je een mol?

Het vangen van mollen gebeurde voorheen vaak door een professionele mollen vanger. Tegenwoordig komt dat niet zo vaak meer voor omdat er diverse producten zijn waarmee u de mollen zelf kunt verjagen. Mollen vangen kan tegenwoordig echter ook met andere methoden. Het beroep van mollen vanger is daardoor langzaam aan het uitsterven.

Een mollenvanger inhuren?

Het inhuren van een mollenvanger kan het probleem oplossen maar meestal is dat dan maar tijdelijk. Het inhuren van een mollen vanger is bovendien een flinke uitgave waar u  natuurlijk niet zit te wachten. In de meeste gevallen is het daarom voordeliger en beter om een methode te zoeken waarmee u het zelf kunt doen. Er zijn verschillende systemen die u kunt aanschaffen om de mollen op eigen houtje te bestrijden.

Koop de benodigdheden online!

Als je op zoek bent naar een goede methode om de mollen zelf te verjagen dan raden we aan om eens dieper in de mogelijkheden van carbid te duiken. Op de Melkbusshop kunt u bijvoorbeeld veel informatie vinden over het verjagen van mollen met carbid. Als u nog carbid over heeft dan kunt u hier ook nog een melkbus aanschaffen zodat u er mee kunt schieten tijdens oud en nieuw!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s