Mollen verjagen

Het verjagen van mollen is een flinke klus waar dan ook vaak een expert voor wordt ingeschakeld. Het inhuren van een professionele mollen vanger brengt echter behoorlijke kosten met zich mee en je bent er nooit zeker van of het probleem weet terug kan keren. Als je last van molshopen hebt dan ben je bij het juiste artikel aangekomen omdat we de ideale manier hebben gevonden om deze ongewenste dieren uit uw tuin te verjagen. We vertellen u gelijk waar u de juiste producten kunt kopen om de mollen te verjagen.

Last van molshopen?

Wanneer je een mooie gazon hebt dan wil je natuurlijk niet dat het verpest wordt door mollen die je hele tuin leeg graven. Molshopen kunnen een ware plaag zijn, ze komen voornamelijk voor in veenachtige gebieden. De mollen graven gangen in uw tuin en het zand komt er aan de bovenkant weer uit. Ook kunnen de dieren de wortels van de planten in uw tuin beschadigen.

Hoe verjaag je een mol?

Naast het inhuren van een professionele mollen vanger zijn er diverse mogelijkheden om mollen te verjagen. Zo zijn er elektrische apparaten te koop waarmee u de dieren kunt doden. Een diervriendelijke manier is het gebruik van carbid. Het carbid geeft een sterke geur af waardoor de mollen snel een ander onderkomen zoeken. Uw tuin hoeft er ook niet onder te lijden waardoor het de ideale methode is.

Waar koop je de producten?

Wil je ook carbid toepassen om de mollen uit je tuin te verjagen? Een goed idee! Surf gelijk naar de melkbusshop waar u naast melkbussen ook carbid kunt kopen om mollen te verjagen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s